Info

Aquapoint

Aquapoint er officiel importør & distributør af Aluforce for Danmark Grønland Færøerne & Sverige. Funktionalitet, håndbygget kvalitet, sikkerhed og attraktiv pris er keywords, Aquapoint sørger for at du kommer til at sejle i den rigtige båd der bringer dig og familien sikkert ud til eventyret.

Om Aquapoint

Drivkraften bag Aquapoint er Allan Egesholm.
Jeg har siden barnsben altid været ved havet, sejlet og fisket hele min barndom & ungdom. Derfor har både, saltvand og havet altid haft en dragende virkning på mig og gjort at jeg kom ind i bådbranchen, først som bådvasker, på værkstedet og siden hen i salgsafdelingen i en større københavnsk bådforretning. Siden hen tog jeg springet selv og begyndte at importere og sælge både.
I min søgen på en funktionel og flot båd til attraktiv pris, hvor håndværket er af ypperligste kvalitet faldt jeg for håndværket i Aluforce, der samtidigt med at de kræver markant mindre vedligeholdelses end glasfiber eller træbåde, hvilket betyder flere kvalitetstimer i det maritime miljø, end med pudsekluden i hånden, yderligere er markant lettere end tilsvarende glasfiber både, så du kan traile de fleste af vores modeller, så verden ligger åben for den eventyrlystne familie.

Om Aluforce

Aluforce er et tysk bådmærke. Håndbygget af de bedste certifikatsvejsere i saltvandsbestandigt AlMg4.5 aluminium/magnesium legering.
Aluforce er kendt for sine fantastisk gode seglegenskaber, funktionalitet, kvaliteten samt den attraktive pris.
Aluforce byder på glimrende tekniske detaljer og forklaringer på: www.alu-force.de

 

Aquapoint sender tak til :

 Fotograf / Oliver Schmidt
Fotografie & Kopter/Drohnenaufnahmen
Leimsiede 17
23558 Lübeck
Mail / olli@olli-zimtstern.de
www.olli-zimtstern.com

For brug af billeder af Aluforce.

 

Cvr: 20376341

Telefon: +45 60684850

Mail: info@aquapoint.dk